Sari la conținut

Crama Girboiu XCM Trophy, Vrancea

30 iulie 2022

Prima etapa din MTB Cupa Moldovei 

De asemenea, participanții vor trebui să completeze următoarea Declaratie pe propria raspundere care va fi predată organizatorilor înainte de startul concursului.
Programul concursului:
30 Iulie 2021 – intre orele 15:00 – 18:00 inscrieri si distribuire kit start
31 iulie 2021 – intre orele 08:30 – 09:45 inscrieri si distribuire kit start
– 10:00 – sedinta tehnica cu participantii
– ora 10:30 start tura lunga
– ora 10:45 start tura scurta
– incepand cu ora 13:30 se vor servi gratuit pentru concurenti (conform ticketelor primite in kit) o bautura racoritoare si sandwich-uri
– ora 15:00 festivitatea de premiere

➡Taxe participare:
📌100 lei in perioada 29 aprilie-31 mai;
📌120 lei in perioada 1 iunie-31 iunie;
📌130 lei in perioada 1 iulie-29 iulie;
📌150 in ziua concursului;
➡Fond de premiere 8.000 lei‼️
Premiile în bani se acordă doar pentru podiumul la General Feminin și General Masculin, atât la Traseul Lung cât și la Traseul Scurt.
Pentru podiumul la categoriile de vârstă se vor acorda medalii și trofee.
Fondul de premiere va fi modificat în funcție de eventualele sponsorizări care vor fi atrase.

MTB CUPA MOLDOVEI

MTB Cupa Moldovei este un eveniment ciclist unic în România prin concept, implicare dar si  prin experienta echipei organizatorice.

Anul 2021 vine cu cea de a 3-a ediție care adună la un loc 5 competiții de Mountain Bike, diferite prin dificultate insa unitare prin promovare, reguli si parteneri.

La primele doua editii au participat peste 1.250 de sportivi, au reunit un total de 12 etape, fiecare eveniment in parte atragand pe langa iubitori ai ciclismului si sute de sustinatori si spectatori.

Startul competiției va fi dat pe 31 Iulie in Vrancea cu Carligele XCM Trophy.

Vom continua pe 28 August la MTB Maratonul Nordului și pe 18 Septembrie la MTB Roman Maraton.

 Pe 25 Septembrie vom pedala la XC Maraton Bacău, iar pe 2 Octombrie vom avea finish-ul la 7MTB Real Sports unde se va desfășura și festivitatea de premiere a câștigătorilor turneului.

Un maraton sportiv si un eveniment major in Moldova ce se desfasoara pe parcursul a cinci etape, copii, tineri si maturi, femei si barbati, cu totii sub impulsul dorintei de miscare, de a fi in natura.

Un eveniment precum MTB Cupa Moldovei are nevoie de parteneri puternici, impreuna putem aduce un plus de valoare sportului dar si afacerii dumneavoastra, sportul si afacerea au un scop comun: prin competitie devenim mai puternici dar si mai buni.

Dintre sponsorii si sustinatorii nostri ii amintim pe: Viva Credit, Micromet, Crama Girboiu sau Scorpion Scoala de Soferi.